Normal_zwemmen_zwembad_schoolzwemmen

Op maandag 19 februari 2018 vindt de maandelijkse sportactiviteit voor senioren plaats. Deze maand staat er een zweminstuif in zwembad Tropiqua op het programma, georganiseerd door team Sport van de gemeenten Veendam en Pekela. U kunt deelnemen aan verschillende activiteiten in het water, zoals Aquajogging en Fifty-Fit. Dat meldt de gemeente Veendam.

Geïnterresseerden kunnen tijdens de zweminstuif tussen 13.00 en 15.00 uur deelnemen aan een workshop Aquajogging en een workshop Fifty-Fit. De les Aquajogging wordt gegeven in het diepe gedeelte van het bad. Men moet voor deze les kunnen zwemmen. De Fifty-Fit les is in het warme water, in het gedeelte waar men kan staan. Tussendoor of na afloop is er de gelegenheid om baantjes te trekken of ontspannen in het bubbelbad.

Deelname aan de zweminstuif kost 2,50 euro per persoon (inclusief entree zwembad). De kosten voor het gebruik van een kluisje zijn eenmalig 20 cent. Het gebruik van een consumptie na afloop of tijdens de instuif is voor eigen rekening.

Geïnteresseerden die zin hebben in deze spetterende middag kunnen zich aanmelden vóór zaterdag 17 februari aanstaande door te bellen met 06 - 1139 4301 of te mailen naar petra.vandenbosch@dekompanjie.nl. Voor vragen kan uiteraard ook altijd telefonisch contact worden opgenomen.

Door: Redactie Nationale Zorggids