Olympische sportdag voor senioren

Op maandag 8 augustus 2016 organiseert de gemeente Veendam een Olympische sportdag voor senioren. Er zal een leuk en actief programma worden georganiseerd waar iedereen die kan wandelen aan mee kan doen. Dit meldt de gemeente Veendam.

Net zoals bij de Olympische spelen is het meedoen belangrijker dan winnen. Tussen de middag is er tevens een gezamenlijke picknick. Deelnemers moeten wel zelf een lunchpakket en wat drinken meenemen, en eventueel een klapstoeltje of kleed om op te zitten.

Iedereen vanaf 55 jaar is van harte welkom op deze sportieve dag. Het evenement vindt plaats van 10.30 uur tot 14.30 uur in het Borgerswold in Veendam op het grasveld naast de tennisbaan en het basketbalveld. Aanmelden voor deze Olympische dag kan tot en met donderdag 4 augustus bij Petra van den Bosch op telefoonnummer 06-11394301 of via een e-mail naar petra.vandenbosch@dekompanjie.nl. Meedoen kost 2 euro per persoon, en dit bedrag kan bij aanvang contant worden voldaan. Het dragen van sportieve kleding en stevig schoeisel wordt aanbevolen.

Door: Redactie Nationale Zorggids