Normal_water_1

Met de hulp van 'De wens van de mens' van Zorggroep Groningen heeft mevrouw Winter haar hobby van vroeger weer eens kunnen beoefenen: zwemmen. Met een aantal medecliënten bezocht zij onlangs het kuuroord Bad Nieuweschans. Dat meldt Zorggroep Groningen.

Mevrouw Winter woont in woonzorgcentrum A.G. Wildervanck in Veendam. Ze heeft veel gezelligheid om zich heen en neemt deel aan allerlei activiteiten. Vroeger zwom ze ook nog regelmatig, maar dat heeft ze al een aantal jaar niet meer gedaan. 'De wens van de mens' verraste mevrouw Winter daarom afgelopen week met een uitje naar kuuroord Bad Nieuweschans. 

In het luxe zwembad weet mevrouw Winter niet wat ze ziet. Vroeger zwom ze regelmatig, maar in zo’n speciaal zwembad was ze nog nooit geweest. Samen met andere cliënten heeft mevrouw Winter genoten van het warme water. Het zwemmen was ze nog lang niet verleerd.

'De wens van de mens' zet zich naast reguliere zorg in voor de wensen en behoeften van cliënten. Medewerkers van Zorggroep Groningen nemen allerlei initiatieven om mensen te verrassen, zoals het zwemuitje voor mevrouw Winter. Maar ook voor kleinere wensen zoals een diner met familie steken de medewerkers van de Zorggroep graag de handen uit de mouwen.

Door: Redactie Nationale Zorggids