Normal_sporthal

Op woensdag 2 november 2016 organiseert de gemeente Veendam van 13.30 tot 15.00 uur een sport- en spelinstuif voor senioren. Iedereen vanaf 55 jaar is van harte uitgenodigd. De sportieve middag vindt plaats in de Sorghvliethal in Veendam en is vooral ook bedoeld voor de gezelligheid. Dat meldt de gemeente Veendam.

Om de spieren op te warmen start de middag met een gezamenlijke warming-up. Na de warming-up kan men kiezen uit verschillende activiteiten. Er wordt steeds gerouleerd zodat iedereen een sportpartner of groepje heeft. Voor zowel de actieve als minder actieve 55+’er is er iets te doen.

Senioren die nieuwsgierig zijn en zin hebben in een gezellige en sportieve middag, kunnen zich tot en met 1 november aanmelden bij Petra van den Bosch door een e-mail te sturen naar petra.vandenbosch@dekompanjie.nl. Bellen kan ook via 06 - 1139 4301.

Deelname kost 1 euro per persoon. Dit kan bij binnenkomst contant worden voldaan. Het dragen van sportieve kleding wordt aanbevolen en het dragen van sportief en schoon schoeisel is verplicht.

Door: Redactie Nationale Zorggids