Logo_appingedam

Op donderdag 8 december organiseren de Algemene Stichting Welzijn Appingedam (ASWA), de gemeente Appingedam en het Gezondheidscentrum Overdiep de Damster Zorgavond. Dit is een informatieavond voor inwoners van de gemeente Appingedam. Thema's van die avond zijn de Damster Zorgbalie en de Damsters Veur Mekander 65+ vragenlijst. Dat meldt de gemeente Appingedam.

De Damster Zorgbalie is een loket waar inwoners van Appingedam terecht kunnen met vragen over wonen, financiën, gezondheid, daginvulling, sociale relaties, gezin en opvoeding. De balie is een samenwerkingsproject van Gezondheidscentrum Overdiep en de gemeente Appingedam en is gevestigd in het gezondheidscentrum.

In het najaar van 2015 zijn alle inwoners van Appingedam van 65 jaar en ouder gevraagd een vragenlijst in te vullen over gezondheidstoestand, leefomgeving en welbevinden: de Damsters Veur Mekander 65+ vragenlijst. Tijdens de Zorgavond worden de eerste uitkomsten van de vragenlijst gedeeld en wat er met de uitkomsten in de praktijk gebeurd.

Ontvangst is op donderdag 8 november met een kop koffie/thee vanaf 18.30 uur in het ASWA-gebouw. Het programma start om 19.00 uur en duurt tot 21.30 uur. Aanmelden kan via de mail: secretariaat@gezondheidscentrumoverdiep.nl of via telefoonnummer (0596) 680 295 of 680 268.

Door: Redactie Nationale Zorggids