Normal_kerstdiner

Ruim 420 duizend ouderen in Nederland krijgen tijdens de feestdagen geen bezoek en voelen zich vaak eenzaam. Zij hebben dit gemis niet alleen tijdens de feestdagen, maar vaak het hele jaar door. Zo rond de Kerst is dit vaak extra confronterend. De gemeenten Hoogezand-Sappemeer, Slochteren en Menterwolde organiseren daarom een Kerstdiner. Dat meldt de gemeente Menterwolde.

Het diner wordt gehouden op 21 december van 17.30 tot 21.30 uur. De locatie wordt later bekend gemaakt. Inwoners van de gemeenten Hoogezand-Sappemeer, Slochteren of Menterwolde die willen deelnemen aan het kerstdiner kunnen zich aanmelden bij Dieta Venema via tel. (0598) 425555 of stuur een mailtje naar dvenema@slochteren.nl.

Het aantal plaatsen is beperkt dus het is belangrijk dat geïnteresseerden zich zo snel mogelijk aanmelden. Aanmelden kan tot 13 december. Indien er speciale dieetwensen zijn of iemand rolstoelafhankelijk is kan dit bij de aanmelding worden doorgegeven. De organisatie zorgt er dan voor dat er vervoer wordt geregeld.

Door: Redactie Nationale Zorggids