Normal_krukken

De gemeenten Hoogezand–Sappemeer, Slochteren en Menterwolde hebben een nieuwe overeenkomst met Medipoint gesloten voor de levering en het onderhoud van Wmo-hulpmiddelen. Dit betekent dat alle dienstverlening voor de klanten in Menterwolde van Welzorg is overgenomen door Medipoint. Dat meldt de gemeente Menterwolde.

Medipoint is de nieuwe naam van leverancier Medipoint | Harting-Bank. Alle dienstverlening die werd uitgevoerd door Welzorg wordt per 1 januari overgenomen door Medipoint. Inwoners van de gemeente Menterwolde kunnen vanaf 1 januari met al hun vragen over Wmo-hulpmiddelen terecht bij Medipoint.

Medipoint is het centrale punt voor het lenen, huren en kopen van zorg- en welzijnshulpmiddelen, voorzien van persoonlijk en deskundig advies. Medipoint werkt samen met veel gemeenten, de bekende thuiszorgorganisaties en alle zorgverzekeraars. Hierdoor beschikken de medewerkers van Medipoint over recente kennis van de hulpmiddelen en veranderingen in de markt. Zij kunnen adviseren of een vergoeding via de gemeente of zorgverzekeraar mogelijk is.

Voor de klanten in Hoogezand-Sappemeer en Slochteren blijft de vertrouwde service door de Medipoint medewerkers behouden, 24 uur per dag en 7 dagen per week. De Medipoint vestiging is telefonisch te bereiken voor algemene vragen via 050 750 16 50 of voor vragen met betrekking tot de service en reparatie 050 750 16 51. Het bezoekadres is Stavangerweg 4, te Groningen.

Door: Redactie Nationale Zorggids