Normal_zwemmen_zwembad_schoolzwemmen

Op maandag 13 februari houdt team Sport van de gemeente Pekela de maandelijkse sportactiviteit voor senioren. Deze maand staat een zweminstuif in zwembad Tropiqua in Veendam op het programma. Iedereen vanaf 55 jaar is van harte uitgenodigd voor deze sportieve middag. Dat meldt de gemeente Pekela. 

Deelnemers kunnen deze middag tussen 14.00 en 15.30 uur meedoen met verschillende activiteiten in het water. Er is een workshop Aquabootcamp en een workshop Fifty Fitt. Tussendoor is er de gelegenheid om baantjes te trekken of om te ontspannen in het bubbelbad.

Deelname aan de zweminstuif kost 2,50 euro per persoon (dit is inclusief entree zwembad). De kosten voor het gebruik van een kluisje zijn 20 cent. Het gebruik van een consumptie na afloop of tijdens de instuif is voor eigen rekening.

Senioren die willen meedoen aan deze spetterende middag kunnen zich vóór vrijdag 10 februari aanmelden door te bellen naar 06  11 39 43 01. Mailen kan naar: petra.vandenbosch@dekompanjie.nl. Ook voor vragen kan telefonisch of per mail contact worden opgenomen.

Door: Redactie Nationale Zorggids