Normal_feest__ballon

De heer en mevrouw Van Zanden uit Wedde waren zondag 17 september 60 jaar getrouwd. De heer en mevrouw Cornelisse uit Bellingwolde vierdenn afgelopen zaterdag dat zij maar liefst 75 jaar zijn getrouwd. Burgemeester Janneke Snijder-Hazelhoff bezocht zowel het diamanten als albasten echtpaar thuis om hen te feliciteren met hun bijzondere mijlpaal. Dat meldt de gemeente Bellingwedde.

De heer H. J. van Zanden en mevrouw J. H. van Zanden-Meinders zijn op 17 september 1957 in Anloo getrouwd. De heer Van Zanden is nu 82 jaar en mevrouw Van Zanden-Meinders is 83 jaar. Burgemeester Snijder-Hazelhoff bracht namens de gemeente Bellingwedde de felicitaties over en overhandigde het echtpaar een bos bloemen en een ingelijste huwelijksakte.

De heer N.C. Cornelisse en mevrouw A. Cornelisse - Breijaen zijn op 16 september 1942 in Amsterdam getrouwd. De heer Cornelisse is nu 96 jaar en mevrouw Cornelisse -  Breijaen 93 jaar. Zij wonen sinds 2001 in de gemeente Bellingwedde. Samen hebben zij een dochter, vier kleinkinderen en vijf achterkleinkinderen.

Door: Redactie Nationale Zorggids