Normal_badminton__beweging__sport__spel

Op woensdag 29 november aanstaande organiseert Team Sport van de gemeente Veendam van 9.30 uur tot 11.30 uur een badmintontoernooi voor senioren. Iedereen vanaf 60 jaar is van harte uitgenodigd voor deze sportieve ochtend. Het is een laagdrempelig toernooi waar iedereen die mobiel is aan mee kan doen. Het toernooi vindt plaats in de Sorgvliethal in Veendam. Dat meldt de gemeente Veendam.

Na een korte warming-up wordt de groep op niveau ingedeeld. Er wordt gespeeld met wisselende partners in wedstrijdjes tegen elkaar. Na een uur staat er koffie en thee klaar in de kantine. Na deze korte pauze worden de wedstrijden hervat.

Geïnteresseerden die willen meedoen aan dit badmintontoernooi kunnen zich nog tot zaterdag 25 november opgeven bij Petra van den Bosch, via telefoonnummer 06 - 1139 4301 of via de e-mail: petra.vandenbosch@dekompanjie.nl. De kosten voor deelname aan het toernooi zijn 1 euro per persoon. Een kop koffie kost 1,50 en koffie met appeltaart 3 euro. Deelnemers wordt gevraagd om bij het opgeven aan te geven of zij tijdens het toernooi koffie en appeltaart willen. 

Door: Redactie Nationale Zorggids