Normal_sport__sportschool__beweging

Op woensdag 17 januari aanstaande organiseert  team Sport van de gemeente Veendam in samenwerking met de Bootcampschool van Wouter van Riet een introductieles fitness voor senioren. Iedereen vanaf 55 jaar is van 13.30 tot 15.00 uur van harte uitgenodigd  in het Stadiongebouw aan de Langeleegte op de eerste verdieping. Dat meldt de gemeente Veendam.

Na de warming-up worden alle spiergroepen getraind. Door de afwisseling van oefeningen en materialen is de training zeer gevarieerd. De les wordt afgestemd op de mogelijkheden en het niveau van de deelnemers. Halverwege de les wordt er gezamenlijk koffie gedronken.

Bent u nieuwsgierig en heeft u zin om kennis te maken met deze vorm van bewegen? Aanmelden kan tot en met 15 januari bij Petra van den Bosch via petra.vandenbosch@dekompanjie.nl of door te bellen naar 06 - 1139 4301. Deelname is 1 euro per persoon. Dit bedrag kunnen deelnemers bij binnenkomst contant voldoen. Tevens worden sportschoenen, een sportieve broek en shirt met daarover een vest of trainingsjasje aanbevolen.

Door: Redactie Nationale Zorggids