Logo_langerthuisinhuis_logo

Langer Thuis in Huis is in 2017 opgericht en heeft zich sinds die tijd ontwikkeld tot een goed bezocht online informatieplatform voor senioren die langer in hun eigen huis willen blijven wonen.

Wie zijn we?

Langer Thuis in Huis is de plek waar de moderne senior essentiële informatie vindt die helpt oud om langer veilig én gezellig thuis te wonen, ook wanneer er zorg nodig is. Er zijn drie hoofdonderwerpen waarover wordt geschreven. Veiligheid is ten eerste een belangrijk onderdeel van het platform. Dagelijks wordt er gewerkt aan blogs en tips over bijvoorbeeld valpreventie, veilig online daten en het herkennen van cybercriminaliteit. Tegelijkertijd is het zo dat senioren, vooral zij die alleen wonen, vaak lijden aan eenzaamheid (onderzoek Ministerie van Volksgezondheid en Zorg 2018).

Door het delen van inspirerende verhalen en het geven tips voor activiteiten om met anderen of juist alleen te ondernemen, wil Langer Thuis in Huis bijdragen aan de strijd tegen eenzaamheid. Daarnaast bevat Langer Thuis in Huis uiteraard veel praktische informatie en nieuws over woningaanpassingen, hulpmiddelen en hoe die te financieren.

Voor wie zijn we er?

Langerthuisinhuis.nl is er voor de senior die zich afvraagt hoe hij huisaanpassingen moet financieren, die wil weten welke 45 km auto de beste keus is, die de hipste boodschappentrolley wil hebben en die kortom dus écht niet achter de geraniums zit. De senior die midden in het leven staat en die beperkingen die uiteindelijk toch echt zullen komen niet negeert, maar zich vol energie voorbereidt op de toekomst, voelt zich thuis op Langer Thuis in Huis. Senioren die ook met humor naar zichzelf kunnen kijken en hun onmogelijkheden aanvaarden. Langer thuis wonen gaat namelijk niet vanzelf en is ook niet voor iedereen weggelegd. Maar zeker wel voor de assertieve Langer Thuis in Huis-bezoeker.

Samenwerken

Omdat wij onze bezoekers zo goed mogelijk van betrouwbare en up-to-date informatie willen voorzien, zijn wij op zoek naar experts op het gebied van ouderenzorg, ergotherapeuten en bijvoorbeeld fysiotherapeuten en zoeken we altijd betrouwbare partners om mee samen te werken. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op met JP Boer of Carmen van Andel via info@langerthuisinhuis.nl.

(Dit is een advertorial)