Wandelcoach stelt team samen voor Samenloop voor Hoop Oldambt

SamenLoop voor Hoop Oldambt is 24 uur wandelen voor kankeronderzoek. Daar is er een bijzonder programma samengesteld. De samenloop voor hoop vindt plaats op 2 en 3 juni in de Blauwe Stad, bij de Wilgenborg. Deze samenloop voor hoop heeft een bijzonder thema, namelijk: Geef kanker een gezicht. Dit meldt de gemeente Westerwolde.

Gedurende 24 uur worden er zullen er verscheidene activiteiten georganiseerd worden om van het geheel ook een festival te maken. Het wandelen zelf is een 24 uur durende estafette die zaterdag om 15.00 uur begint en op zondag 15.00 uur eindigt. De bedoeling is dat minimaal één wandelaar van het team op het parkoers van zevenhonderd meter loopt.

Wandelcoach Eltjo Glazenburg heeft al een team aangemeld onder de naam ‘Team 09: Uw wandelcoach’. Het team heeft een vaste plaats langs het parkoers in de vorm van een partytent. Een ieder moet voor zijn eigen catering zorgen. Eltjo Glazenburg is nog op zoek naar een tent om met name de nachtwandelaars rust te gunnen. Iedereen wordt uitgenodigd om mee te wandelen, ook als is het maar voor één uurtje!

Door: Redactie Nationale Zorggids