Logo_bellingwedde

Ondernemers in Bellingwedde of Vlagtwedde in de horeca of detailhandel die een bijdrage willen leveren aan het mantelzorgcompliment hebben tot 15 oktober om zich aan te melden. Dat meldt de gemeente Bellingwedde.

 

Iedere gemeente kan vanaf 2015 op haar eigen manier invulling geven aan de wijze waarop zij mantelzorgers waardeert. De gemeenten Bellingwedde en Vlagtwedde hebben er dit jaar voor gekozen om een compliment in de vorm van Westerwoldse cadeaubonnen uit te geven. Deze zijn in te wisselen zijn bij de lokale ondernemers.

Het mantelzorgcompliment bestaat in 2016 uit Westerwoldse cadeaubonnen ter waarde van 100 euro (vier van 25 euro, inclusief btw). In november ontvangen de mantelzorgers die zijn aangemeld de bonnen. Mantelzorgers kunnen deze bonnen inleveren bij de deelnemende ondernemers. Ondernemers doen mee als zij bereid zijn Westerwoldse cadeaubonnen te incasseren.

Ondernemers worden betaald na indiening van de bonnen bij de gemeente. De inwisseltijd van de bonnen is maximaal één jaar. De gemeente draagt zorg voor niet te kopiëren cadeaubonnen voorzien van een nummer en einddatum van indiening.

Bedrijven uit Bellingwedde kunnen zich aanmelden door te mailen naar gemeente@bellingwedde.nl of info@vlagtwedde.nl voor bedrijven uit Vlagtwedde. Bij aanmelding de naam van het bedrijf, een korte omschrijving van het product/dienst, kvk nummer en een banknummer. Meer informatie via beide gemeenten.

Door: Redactie Nationale Zorggids