Informatiebijeenkomst over pijn en vermoeidheid in Winschoten

Het Vermoeidheid&PijnCentrum organiseert op 29 november een gratis bijeenkomst over chronische pijn en vermoeidheid. Een medisch specialist en een ervaringsdeskundige zullen die dag komen vertellen over de obstakels die een patiënt doorstaat vanaf de eerste klachten. Daarnaast zullen ze vragen van bezoekers beantwoorden en concrete adviezen geven. Dit meldt het Streekblad.

Het Vermoeidheid&PijnCentrum verzorgt al jarenlang gespecialiseerde diagnostiek en multidisciplinaire behandeling van chronische pijn, vermoeidheid, ME/CVS en fibromyalgie. “Ruim negentig procent van de patiënten ervaart (h)erkenning en een belangrijke afname van de klachten na de multidisciplinaire behandeling. Dat doen we onder meer door middel van medicatie: pijnbehandeling, aanpassen van leefstijl, beweging en activiteiten. Daarnaast leggen we de focus op het leren omgaan met pijn, vermoeidheid en daarmee samenhangende andere klachten en verschijnselen”, aldus de organisatie.

 

De gratis bijeenkomst vindt plaats in Campus Winschoten, gevestigd aan de PC Hooftlaan 1. Het zal duren van 19.00 tot 21.00 uur, en voor meer informatie kan de website www.vermoeidheidenpijncentrum.nl bezocht worden. Aanmelden kan door te bellen naar 076 - 532 90 50.

 

Door: Redactie Nationale Zorggids