Normal_sporten

In het de kader van de Nationale Sportweek organiseren de gemeenten Bellingwedde en Vlagtwedde van zaterdag 17 september tot en met vrijdag 23 september de ‘Nationale Sportweek gemeente Westerwolde in oprichting' (i.o.). Tijdens de sportweek zijn er bij verschillende organisaties uit beide gemeenten sportclinics, toernooien en demonstraties te volgen. Dat meldt de gemeente Bellingwedde. 

De beweegteams van Bellingwedde en Vlagtwedde pakken tijdens de ‘Nationale Sportweek gemeente Westerwolde i.o.’ uit om de inwoners van de toekomstige gezamenlijke gemeente in beweging te krijgen. De sportweek gaat van start met een triatlon in Bellingwedde. Daarnaast kan er een voltigeles bij ponyclub Blijham e.o. worden gevolgd. Verder geeft Donar clinics op scholen en bij het AZC in Bellingwolde. Aquajoggen staat op het programma bij Parc Emslandermeer. Ook TC Sellingen biedt allerlei activiteiten. Jong en oud zijn van harte welkom om medio september deel te nemen aan de sportieve week.

De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF met als doel sporten en bewegen te promoten. De sportweek laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is. Op de Facebookpagina ‘NL Sportweek gemeente Westerwolde i.o.’ is het volledige programma te vinden: https://www.facebook.com/NL-sportweek-gemeente-Westerwolde-io-281949542157091/.

Door: Redactie Nationale Zorggids