Symposium palliatieve zorg in Winschoten

Het Ommelander Ziekenhuis Groningen organiseert op donderdag 17 november in samenwerking met ELANN het symposium ‘Palliatieve zorg… (hoe) moet dat nou?’. Bij dit symposium zijn alle zorgprofessionals in de regio die voor hun werk met palliatieve zorg bezig zijn, van harte welkom. Dit meldt de Eemskrant. 

Onder de deelnemers rekenen zich huisartsen, medisch specialisten, specialisten Ouderengeneeskunde, praktijkondersteuners, verpleegkundigen en verzorgenden, paramedici, psychologen, maatschappelijk werkers, geestelijk verzorgers en vrijwilligers. Door middel van twee lezingen en een theaterpresentatie hoopt de organisatie van het symposium antwoord te geven op de vragen wat er zo nieuw en noodzakelijk is aan palliatieve zorg. Er komt een grote verscheidenheid aan sprekers langs om uit te wijden over dit onderwerp.

Het symposium vindt plaats op donderdag 17 november en het ontvangst is vanaf 17.00 uur. De locatie is het Cultuurhuis De Klinker in Winschoten en de toegangsprijs bedraagt 17,50 euro. Er is veel interesse in het symposium maar er zijn nog plekken vrij. Zorgverleners kunnen zich inschrijven via Eerste Lijns Advies Noord Nederland (ELANN) op www.elann.nl/nascholing.

Door: Redactie Nationale Zorggids